Mulaje 3D

Bebe Mulaje este un nou serviciu pe care vi-l oferim, în ideea de a păstra pe viață amintirile celor dragi.

Cu toții am avut curiozitatea, atunci când am crescut și părinții ne povesteau despre cum eram ca bebeluși, să vedem și noi hăinuțele sau papuceii purtați la un moment dat. De aceea, acum, această curiozitate poate fi imortalizată și oferită ca o amintire  fizică pentru bunici, prieteni și rude. Aceasta presupune crearea unei amprente 3 D originale după forma mânuței sau a piciorului micuțului tău într-un cadru sigur pentru el.

Descriere:

Mulajul în bol, potrivit pentru cei care doresc o sculptură în care cele mai fine detalii de pe suprafața pielii să fie redate cu mare fidelitate. Se foloseste un material nontoxic si sigur pentru copii. Nu contează nr de mâini ci consumul de material folosit la lucrare.
Mulajul la suprafață,se preia doar o parte, superficială din mână, picior, burtică. Este potrivit pentru mai mult de 3 persoane care doresc să ofere și o formă mai amplă a mulajului.
Amprenta reprezintă un cadou special si unic în care se va prelua doar urma lăsată de palma sau de talpa piciorului bebelușului.

 

 

Preturi Mulaje