Artista Antonia Rusu

Ma numesc Antonia Rusu, am 28 ani si sunt nascuta in Tulcea, insa locuiesc in Bucuresti in prezent. Am copilarit in Dobrogea, dar dupa un eveniment nefericit in familie mi-am continuat studiile liceale in Bacau. Am studiat Araba si Franceza la facultatea de limbi straine din Bucuresti. Sunt pasionata de pictura de mic copil, insa abia din liceu am inceput sa imi indrept atentia mai mult spre aceasta vocatie. Prima data cand am descoperit pastelurile a fost cand aveam vreo 10 ani, imi adusese tata o cutie cu 24 de pasteluri in dar de 1 martie. Am invatat si exersat singura, fiind constant motivata si inspirata de tot ce ma inconjoara, de natura, persoane, muzica, amintiri, emotii, dar si de multi artisti pe care ii admir.

M-am concentrat cel mai mult pe portrete si caricaturi, si mi-am ales ca material pastelurile uscate. Poate acest lucru spune multe despre mine. Eu cred ca am ales sa reproduc chipuri pentru ca am gasit intotdeauna fascinant corpul uman, si mai cu seama trasaturile fetei care ne definesc atat de mult. Cand pictez un portret urmaresc sa fie cat mai realist, dar nu sa ajunga o copie xerox sau o poza imprimata, ci sa reflecte si viziunea mea asupra personajului, pentru ca realitatea este, ca un paradox, atat de relativa. Pastelul uscat m-a fascinat si ma va fascina mereu, prin delicatetea pudrei pe care o lasa pe hartie, prin nuantele atat de romantice, dar si prin contrastele definite si indraznete pe care le poate reda.

Sunt deschisa sa experimentez noi si noi tehnici si tematici, dar pastelul va ramane mereu prima iubire.
De ceva timp am descoperit si frumusetea picturii murale si cat de mult schimba aceasta interiorul unei camere, sau chiar exteriorul unei cladiri. Cu cea mai mare pasiune pictez personajele Disney care mi-au marcat personalitatea inca de mica, dar la fel de multa afectiune investesc in orice idee sau tema creativa dintr-un proiect de pictura murala.

Alege sa lucrezi direct cu, coleaga noastra Antonia,

2 Antonia iti va desena ce-a mai frumoasa poza

 • desenul este realizat alb negru
 • In caz de deteriorarea coletului pe timpul livrari, asiguram remedierea daunelor fara alte costuri suplimentare.
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, gif, jpg, jpeg, png, pdf, gif.
  puteți încărca maxim 2 fisiere
  formate acceptate: jpg, jpeg, png, pdf, gif
  dimensiune maximă fișier: 2MB
 • Societatea noastră vă prelucrează datele cu caracter personal (furnizate sau colectate anterior), dar și datele furnizate prin această corespondență.