cancept pentru site cu programare

Bună! Suntem încântați să vă prezentăm Tabăra de Pictură și Ceramică pentru copii, un loc magic unde imaginația se transformă în artă! Dacă sunteți în căutarea unei experiențe creative și distractive pentru copilul dumneavoastră, sunteți la locul potrivit.

Descrierea taberei: Tabăra de Pictură și Ceramică este un program captivant destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, pasionați de artă și doritori să își dezvolte abilitățile artistice. Într-un cadru relaxant și inspirator, copiii vor avea ocazia să exploreze diferite tehnici de pictură și modelare în lut, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor din domeniu.

Ce oferim:

  • Ateliere de pictură: Copiii vor învăța diverse tehnici artistice, cum ar fi acuarela, uleiul, tempera și multe altele. Fiecare participant va putea să-și exprime creativitatea și să creeze opere de artă originale.
  • Ateliere de ceramică: Copiii vor explora minunata lume a ceramicii, învățând să modeleze și să decoreze obiecte unice, precum vase, figurine sau bijuterii.
  • Excursii și activități recreative: Pe lângă atelierele de artă, organizăm și excursii în natură, jocuri creative și activități recreative pentru a menține un echilibru între distracție și învățare.

Concursul nostru special: Pentru a face tabăra noastră și mai atractivă, am pregătit un concurs pe pagina noastră de Facebook, unde puteți câștiga un discount de 50% pentru înscrierea în tabără. Iată cum puteți participa:

  1. Postați o fotografie pe pagina evenimentului care prezintă copilul dumneavoastră ținând în mână o lucrare de artă creată de el sau ea.
  2. Distribuiți postarea concursului pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.
  3. Câștigătorul va fi determinat în funcție de numărul de like-uri primite pe postare.

Concursul se desfășoară până la data de 15 iulie, așa că vă încurajăm să vă înscrieți cât mai repede pentru a avea șansa de a câștiga acest discount extraordinar.

Nu uitați, Tabăra de Pictură și Ceramică este locul perfect pentru copilul dumneavoastră să își dezvolte creativitatea și să se bucure de o vară plină de artă și aventură. Înscrieți-vă acum și oferiți-i copilului dumneavoastră o experiență unică!

Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm să vizitați pagina

Leave a Reply

Your email address will not be published.